Stichting Louise
7200 BB Zutphen

Hoe kun je een aanvraag doen?
Je kunt deze indienen via het digitaal formulier hieronder, of een schriftelijke aanvraag sturen naar het adres hiernaast.
In je aanvraag maak je duidelijk waarom juist jóuw aanvraag uitgekozen moet worden.

Het bestuur van de Stichting Louise komt regelmatig bij elkaar. Uit de ingezonden aanvragen wordt een aantal geselecteerd. Indien jouw aanvraag wordt uitgekozen zal iemand van de stichting contact met je opnemen. Wanneer je aanvraag is afgewezen krijg je daar schriftelijk bericht van. Als een aanvraag is goedgekeurd moet hij binnen een jaar uitgevoerd en afgehandeld worden. Daarna vervalt de aanvraag. Heb je eenmaal iets gekregen van Stichting Louise, dan kun je de eerste twee jaar geen aanvraag meer indienen.

Door het doen van deze aanvraag ga je akkoord met het privacyreglement zoals dat op onze website te lezen is.